Otsikko on omistettu Valtin uusimmille kyyditsijöille, jotka ovat ahkerasti päivittäneet kuulumisia blogiimme. Valtti on varmasti viihtynyt seurassanne, siitä ei ole epäilystäkään - varsinkin jos pääsi oikein lauantaikarkkejakin maistelemaan :)

Tässä lupaamamme Valtin seikkailut ajalta 15-19.7, näin kertoo kapteeni Juissi:

"Moi! Valtti tuli veneeseemme torstaina 15.7.2010 kun olimme varustamassa venettä lähtökuntoon. Olin silloin pilssiä putsaamassa muonia varten, kun Valtti tuli Valtin aikaisemman kyyditsijän Tuomon opastamana kysymään kyytiä etelään. Sanoin, että mikä ettei, huomenna lähdetään kunhan vene on täynnä muonaa ja varusteita.

Perjantai-iltana 16.7.2010 klo 22.50 irrotimme köydet ja matkasimme kohti etelää. Reittinä Kellon Kivinemi Haukipudas - Hiuet - Oulun väylä - Marjaniemen kohdalla suoraan etelään Tankariin. Perillä la 17.7.2010 klo 19.10, matkaa reilut 100 nm.

Valtti yöpuulla nallen kanssa.

Mukava perhepurjehdusmatka :-)

 

Lauantai on meillä karkkipäivä ja Valtti myös sai karkkinsa. t. Juissi

s/y TAIKA

 Mukana: Juha, Saila, Juulia, Venla ja Valtti"

Myöhemmin kapteeni Juissi ilmoitteli, että odottelivat Valtin jatkokyytiä Valassaaressa. Sitten tuli ilmoitus että 19.7.2010 valtti luovutettiin ms White cat:in kapteenille asianmukaisin puhein.

Hienoa, että Valtin matka jatkuu, ja suuret kiitokset s/y TAIKA’n miehistölle! Heidän avullaan saamme myös hyvin lisättyä kartalle missä päin Valtti on liikkunut.

 

Jatkoa odotellaan! Ja mitähän Veeralle mahtaa kuulua?