Kauan odotettuja uutisia Valtilta oli tupsahtanut iso nippu pöydälle sillä aikaa kun päivittäjä käväisi internetin ulottumattomissa - todella mukavaa että Valtin reissu sujuu hyvin ja innokkaita kyyditsijöitä on riittänyt!

Tässä kuulumisia päiviltä 5.7-14.7.

 

"Hei!
Valtti-nalle otti pestin Diamante-purjeveneeseen Marjaniemessä 5.7. ja lähti vaiherikkaalle matkalle Raaheen 6.7. Matkalla jouduimme hinaamaan erään purjeveneen Raaheen - alus oli saanut konerikon, hinaus oli Valtti-nallelle uusi kokemus.
Raahessa Valtti-nalle halusi levätä kunnolla ja otti uuden pestin Fiia-purjeveneeseen( ei Raahen Fiia ) 13.7. Fiia lähtee Marjaniemeen lähiaikoina."

 

Fiia-purjevene ei toistaiseksi ole ehtinyt lähettämään kuvia tai kuulumisia, mutta seuraavat kyyditsijät Sirenan miehistö lähetti iloksemme sekä kuvia että tekstiä.

 

"Hei, saimme Valtin purjeveneemme kyytiin 14.7. Marjaniemestä, johon se oli tullut edellisenä päivänä Raahesta. Valtin matka jatkui seurassamme samana päivän Kellon Kiviniemeen. Pääsimme purjehtimaan mukavaa vauhtia reippaassa sivumyötäisessä koko matkan. Vesisade oli seuranamme, mutta sepä ei juuri haitannut.

Valtti vietti suurimman osan aikaa veneen sisätiloissa sateen vuoksi, mutta kävi se kuitenkin välillä tarkistamassa olimmeko oikealla reitillä. Valtti lepäilee nyt vähän aikaa satamassa ennen kuin siirtyy gastiksi seuraavaan veneeseen.
Terveisin, Sirenan miehistö"

 

Tällä hetkellä tiedämme, että Valtti on 19.7 jäänyt Valassaareen odottamaan seuraavaa kyytiä. Tiedämme myös, mitä Valtti puuhaili 15-19.7 välisenä aikana, mutta sen säästämme huomiseen päivitykseen!