Ilmat suosii ja Reissu-Roopet jatkavat seilaamista. Tai ainakin Valtti on vauhdissa, Veerasta emme valitettavasti vieläkään ole kuulleet mitään. Tiedämme ainoastaan, että Veera jatkoi matkaansa Saimaan vesistössä espoolaisessa veneessä. Toivottavasti kuulemme Veerasta pian!

Valtin uusimmat kuulumiset tulivat eilen, ja saimme tietää että Valtti on rohkeasti lähtenyt Ruotsin puolelle - tässä ms White Catin kipparin lähettämä viesti:

”Hei
Saimme Reissu-Roope Valtin gastiksi 19.7 Valassaarilla. Valtti seilasi kanssamme Uumajaan Patholmsviken:in satamaan. Valtti halusi selvittää miten Ruotsin puolella huolehditaan saariston siisteydestä. 21.7 Valtti otti uuden pestin ms Cindy:lle. Näimme Valtin kaksi päivää myöhemmin, edelleen Ruotsin reissulla. Saa nähdä milloin Valtti palaa Suomeen.”

 

Se jää nähtäväksi! Lisää uutisia odotellessa, tässä olisi valokuvia, joita saimme Valtin ystäviltä Diamanten miehistöltä. Kuvat ovat heidän yhteiseltä retkeltään Marjaniemi-Raahe 5-6.7:

 

He kertoivat aikaisemmin hinanneensa konerikon saaneen aluksen Raaheen, siinä oli varmaan ollut ihmettelemistä Valtillekin. 

Aurinkoisia kuvia matkan varrelta.

Kiitos Diamanten miehistölle kauniistä kesäkuvista!